welkom

Welkom, wij zijn zover! Na jarenlange voorbereidingen is Qiino crème eindelijk beschikbaar voor mensen met (aanhoudende) huidklachten. En zoals elk modern bedrijf dat betaamt, starten ook wij een blog. Waarom? Om wetenschappelijke inzichten, ervaringen van gebruikers en een kijkje achter de schermen van ons bedrijf te kunnen delen. Op die manier nemen we je graag mee in de ontwikkeling van een bijzondere crème.

Wetenschappelijke inzichten

Eén van de belangrijkste redenen om deze blog te starten, is dat we wetenschappelijke inzichten rondom de werking van Qiino crème willen delen. Dat doen we omdat we nog geen specifieke claims op de crème mogen zetten. We mogen bijvoorbeeld niet zeggen dat Qiino crème gebruikt kan worden bij psoriasis. Dat komt omdat Qiino crème op dit moment onder de regelgeving van cosmetische producten valt. Dit betekent dat we alleen mogen claimen dat de crème gebruikt kan worden bij een schrale, gevoelige, rode of geprikkelde huid. Pas nadat wetenschappelijk onderzoek heeft plaatsgevonden mag een product bepaalde claims bevatten.

Zover zijn we nog niet. Qiino crème is onlangs op de markt gekomen en het Qinino™ ingrediënt dat verwerkt zit in de crème is pas een jaar geleden gepatenteerd. Ons doel is om binnen drie jaar wetenschappelijk onderzoek te doen naar de werking van Qiino crème. Zo’n traject kost veel tijd en een behoorlijke financiële investering. Daarop willen we niet wachten. We stellen de crème nu beschikbaar zodat mensen zelf de potentie van Qiino crème kunnen ervaren. En hoewel we niks specifieks mogen claimen over de werking van de crème, kunnen we wel wetenschappelijke en anekdotische bewijzen delen die ons hebben overtuigd van de potentie van het Qinino™ ingrediënt. Op die manier laten we de werking van de crème voor zich spreken, zonder enige claim.

Het belang van ervaringen delen

In deze blog delen we ook ervaringen van mensen die Qiino crème gebruiken. Deze ervaringen zijn cruciaal voor ons. Het gaat ons daarbij niet om de sterren, maar om wat mensen écht van de crème vinden. Qiino crème kan in potentie voor heel veel verschillende huidaandoeningen gebruikt worden. Maar als we in de toekomst wetenschappelijk onderzoek starten, kunnen we ons niet op alle mogelijke huidaandoeningen tegelijkertijd richten. De ervaringen van anderen fungeren daarom als een kompas. Zij geven richting aan waar we Qiino crème uiteindelijk op gaan inzetten. Bij welke huidaandoening werkt de crème en waarvoor werkt het minder goed? We vragen daarom onze klanten actief te laten weten hoe ze de crème ervaren. Wil je weten waarvoor anderen Qiino crème gebruiken? Kijk dan hier.

Achter de schermen

Tot slot zullen we ook af en toe een kijkje achter de schermen geven. Wie zijn wij eigenlijk? Hoe zijn we tot Qiino crème gekomen en welk doel hebben we voor ogen met Qiino crème? Wil je nu al meer weten over ons team, kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek jouw smeercase hier!
Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand
Wat onze klanten zeggen
248 beoordelingen