Vitaal blijven bij het ouder worden?

Ja, graag!

Gepatenteerd ingrediënt Qinino™

Vitamine C voor het behoud van gezonde cellen en weefsels

Vitamine D voor het behoud van sterke botten

Wat maakt Qinino™ zo bijzonder?

 

 

Qinino™ bestaat uit twee ingrediënten: nitraat en chitosan

Nitraat wordt in ons lichaam omgezet in stikstofmonoxide, ook wel bekend als nitric oxide. Hiervoor zijn ‘goede’ bacteriën nodig die van nature in en op ons lichaam leven. Nitric oxide is een zeer sterkt antioxidant.

Chitosan kan worden gebruikt als een middel om bepaalde stoffen door het menselijk lichaam te transporteren. Dit komt doordat chitosan eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het zich kan binden aan andere stoffen en deze kan vervoeren naar specifieke delen van het lichaam.

Maar waarom Qinino™? Onze –nog niet wetenschappelijk bewezen- theorie is dat als nitraat gebonden is aan chitosan, het nitraat eenvoudiger en meer van deze goed bacteriën weet te bereiken. Hierdoor zou dan ook meer nitric oxide gevormd kunnen worden. Onder normale omstandigheden, bijvoorbeeld bij het eten van nitraatrijk eten, worden ‘slechts’ de bacteriën in de mond bereikt.   

Lees meer over Nitric Oxide en Qinino™

Eén pouch bevat 90 capsules voor 3 maanden gebruik.

€34.95

bestel nu

Blog

Bekijk alle posts

Veelgestelde vragen

Bestaat er al wetenschappelijk bewijs voor Qiino Voedingssupplement?

Qiino Voedingssupplement is zeer recent op de markt gekomen. Er is nog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van het Qinino™ ingrediënt. Er is wel al veel onderzoek gedaan naar de werking van Vitamine C en D.  Qiino Voedingssupplement is een veilig product en voldoet aan de Europsese regelgeving voor voedingssupplementen. 

Is Qiino Voedingssupplement een natuurlijk product?

Qiino Voedingssupplementen bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Het unieke Qinino™ ingrediënt bestaat uit chitosan en nitraat, beide natuurlijke stoffen. Chitosan is vaak afkomstig van schelpdieren, in het geval van de Qinino™ wordt gebruikgemaakt van champignons. De verdere samenstelling van de supplementen bestaat uit ondersteunende, natuurlijke stoffen. Daarmee zijn de supplementen ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Qiino Voedingssupplementen bevatten geen levende bacteriën.

Geven Qiino Voedingssupplementen bijwerkingen?

Voor zover bekend geeft Qiino Voedingssupplement geen bijwerkingen. Bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten adviseren we het gebruik van de supplementen te staken.

Is Qiino Voedingssupplement geschikt voor mij?

Qiino Voedingssupplement is geschikt voor iedere volwassene die bezig is met vitaal ouder worden. 

En voor kinderen?

Nee, Qiino Voedingssupplement is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Hoe vaak moet ik de voedingssupplementen slikken?

De voorgeschreven hoeveelheid is eenmaal daags 1 capsule.

Welke ingrediënten zitten er in de supplementen?

Chitosannitraat, HPMC-vegacapsule (vegetarisch), Ascorbinezuur, anti-klontermiddel (Natriumwaterstoffosfaat), vulmiddel (Cellulose), Cholecalciferol.

Nieuwsbrief

Ontdek jouw smeercase hier!
Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand
Wat onze klanten zeggen
248 beoordelingen