Verzenden en Retourneren

Verzenden

Na het plaatsen van een bestelling zullen de producten nog op dezelfde werkdag tot maximaal 5 werkdagen na de bestelling worden meegegeven aan PostNL. Op de site van PostNL is te zien binnen welke termijn brievenbuspakketjes geleverd worden zodra zij deze in ontvangst hebben genomen. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (als deze in rekening zijn gebracht) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan NO-ceuticals BV geretourneerd dienen te worden. Als het product is aangebroken kan deze niet in ontvangst worden genomen. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@qiino.nl. Wij zullen u vervolgens via e-mail van de juiste informatie voorzien zodat het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort kan worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ontdek jouw smeercase hier!
Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand
Wat onze klanten zeggen
248 beoordelingen