Sinds de lancering van Qiino crème zo’n drie maanden geleden, is er veel gebeurd. In deze blog nemen we je graag mee in een terugblik op de afgelopen periode.

Burgerwetenschappers

Wat ons in de afgelopen periode positief heeft verrast, is de bereidheid van mensen om hun ervaringen met Qiino crème te delen. Dit was precies wat we hoopten met onze ‘burgerwetenschappers’ oproep. We vroegen mensen aan te geven waarvoor ze Qiino crème gebruiken en wat het resultaat was. Inmiddels hebben al meer dan 140 mensen laten weten waar ze Qiino crème tegen gebruiken en wat het effect is.

Het is heel fijn en hoopvol om te horen dat de meeste mensen tevreden zijn over Qiino crème. Meer concreet laten deze eerste reviews heel positieve ervaringen zien in het gebruik van de crème bij koortslip en geven veel mensen aan dat de crème helpt bij een droge, rode, jeukende en schrale huid. Ook voor aanhoudende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en rosacea krijgen we overwegend positieve reacties binnen. En zo af en toe zit er een review tussen die ons echt raakt, zoals die van Wim. Hij schreef het volgende:

De reviews zijn voor ons bijzonder waardevol en we hopen dat mensen vooral hun ervaringen blijven delen. Want op die manier krijgen we een steeds beter idee waar Qiino crème tegen helpt en wat voor soort onderzoek we kunnen gaan starten.

Honderden bestellingen

Een ander hoogtepunt voor ons was het verschijnen van het krantenartikel over Qiino crème in De Limburger, op 10 oktober. We wisten uiteraard dat het artikel zou verschijnen, maar hadden niet verwacht dat het zoveel reacties en bestellingen zou opleveren! We hadden ons magazijn wel in orde, maar de honderden bestellingen die binnenkwamen, hielden we nauwelijks bij. Twee weken lang zaten we onder het stof van de kartonnen doosjes en het vulmateriaal. Toen de op maat gemaakte doosjes langzaam opraakten en de besteltijd lang zou duren, moesten we improviseren. Maar het is allemaal goed gekomen, en inmiddels hebben we het proces van bestelling tot brievenbus helemaal gestroomlijnd!

Onderzoek & ontwikkeling

In de afgelopen periode zijn we bezig geweest met nieuwe samenstellingen van de crème en nieuwe producten met daarin het Qinino™ ingrediënt. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid om het Qinino™ ingrediënt in een neusspray te verwerken en zijn we bezig met een Qiino capsule. De werking van het Qinino™ ingrediënt hoeft zich niet te beperken tot de huid, maar kan overal waar bacteriën zitten effectief zijn. Zo zou het antioxidant ‘nitric oxide’ ook dieper in het lichaam (in de dikke darm) of in de neus aangemaakt kunnen worden. Dit soort ontwikkelingen beginnen, net als de ontwikkeling van Qiino crème, op kleine schaal. Zodra we voldoende aanknopingspunten en wetenschappelijke literatuur verzameld hebben, gaan we op zoek naar samenwerkingspartners.

Benieuwd wat Qiino crème voor jou kan betekenen?

Probeer het uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek jouw smeercase hier!
Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand
Wat onze klanten zeggen
248 beoordelingen