Last van een verstopte neus, loopneus of niezen?

Probeer een nieuw type neusspray

Qiino neusspray is nog niet verkrijgbaar
Nederlandse huisarts

Ontdekt en ontwikkeld door een Nederlandse huisarts

Qinino ingredient

Bevat het gepatenteerde Qinino™ ingrediënt

antioxidatief

Stimuleert de natuurlijke productie van het krachtige antioxidant ‘nitric oxide’

Zorgt voor een beschermd laagje op het neusslijmvlies

Een gezonde neusflora

Een gezonde neusflora wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een rijk leven aan goede bacteriën. Bacteriën zijn onderdeel van het microbioom in de neus.

Daarnaast kenmerkt een gezonde neusflora zich door de aanwezigheid van voldoende antioxidanten. Die ervoor zorgen dat vrije radicalen uit de weg geruimd worden.

Wanneer het microbioom in de neus uit balans is en/of sprake is van oxidatieve stress, treedt een verstoring van het ecosysteem in de neus op.

In dat geval neemt de kans op neusverkoudheid, verstopte neus, loopneus, virale bovenste luchtweginfectie of (allergische) rhinitis toe.

Wat maakt Qiino neusspray bijzonder?

Qiino neusspray is uniek omdat het het Qinino™ ingrediënt bevat.Qinino™ is een gepatenteerd ingrediënt dat bestaat uit twee natuurlijke stoffen: chitosan en nitraat. Deze stoffen bevorderen de groei van goede bacteriën in de neus en worden daarom prebiotica genoemd. Doordat de groei van goede bacteriën gestimuleerd wordt, kan het microbioom in de neus weer in balans komen.
Het Qinino™ ingrediënt

Daarnaast heeft Qinino™ een postbiotische werking. Postbiotica zijn de stoffen die geproduceerd worden door goede bacteriën. In het geval van Qinino™ worden goede bacteriën gestimuleerd om nitraat om te zetten in de stof nitriet. In de neus wordt vervolgens nitriet omgezet in ‘nitric oxide‘ (NO), wat een belangrijk antioxidant is.

Door zowel het microbioom als de aanwezigheid van antioxidanten te stimuleren, zorgt Qiino neusspray voor een gezonde conditie in de neus.

Lees meer ovet het qinino™ ingrediënt
Qiino neusspray is nog niet verkijgbaar

Qiino neusspray voldoet aan de Europese wetgeving voor medische hulpmiddelen (Klasse 1 MDD).

Ultieme symbiose tussen mens en bacteriën

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het beste Qiino neusspray gebruiken?

Wij adviseren Qiino neusspray preventief te gebruiken in de periode dat je gevoelig bent voor een vestopte neus of (allergische) rhinitis. Maar ook als de klachten van een verstopte neus al aanwezig zijn is de neusspray te gebruiken. 

Uit welke ingrediënten bestaat Qiino neusspray?

Aqua, Sodium Chloride, Chitosan Nitrate, Potassium Sorbate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citric Acid.

Is Qiino neusspray geschikt voor kinderen?

Ja, Qiino crème kan vanaf 6 jaar worden gebruikt. 

Geeft Qiino neusspray bijwerkingen?

Voor zover bekend geeft Qiino neusspray geen bijwerkingen. Bij allergie voor een van de ingrediënten adviseren we het gebruik van de neusspray te staken.

Bestaat er al wetenschappelijk bewijs voor de werking van Qiino neusspray?

Qiino neusspray is zeer recent op de markt gekomen. Er is nog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de neusspray. Dit gaat op termijn wel gebeuren.

Qiino neusspray is een veilig product en voldoet aan de Europese regelgeving voor een medisch hulpmiddel (klasse 1 volgens de MDD).

Mag ik Qiino neusspray combineren met andere neussprays?

U kunt Qiino neusspray langere tijd gebruiken en de neusspray mag daarnaast in combinatie met andere neussprays worden gebruikt.

Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand