Last van aanhoudende huidklachten?

Last van aanhoudende huidklachten?

Ontdek een nieuw crème

Met gepatenteerd Qinino™ ingrediënt

Ontdekt en ontwikkeld door Nederlandse huisarts

Stimuleert de aanmaak van Nitric Oxide

Voor de schrale, rode, gevoelige of geprikkelde huid

Huidklachten en de rol van Nitric Oxide

Aanhoudende huidklachten, zoals een schrale, rode, gevoelige of geprikkelde huid, maar ook lipblaasjes en kloofjes, ontstaan vaak door een tekort aan antioxidanten.

Qiino After bevat het gepatenteerde Qinino™ ingrediënt. Dit unieke ingrediënt stimuleert de productie van het krachtige antioxidant Nitric Oxide (NO).

Niet eerder was het mogelijk om lokaal én van buitenaf de productie van NO zo eenvoudig te stimuleren. Met Qinino™ kan dat nu wel. En dit door op een natuurlijke manier gebruik te maken van gezonde bacteriën op de huid.

lees meer over Nitric Oxide en qinino™
Tubes Qiino tubes besteld

Een tube bevat 30ml crème. Te gebruiken bij een schrale, gevoelige, rode of geprikkelde huid. Ook te gebruiken bij lipblaasjes en kloofjes.

€12.95

Bestel hier

Wat zeggen anderen?

Anoniem
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Gebruik voor o.a. zonnebrandschade randje van oor. Voelt zonder gebruik crème korstig aan. Na enkele dagen gebruik is de huid weer glad en is de huid hersteld. Vervelend Jeukerig gevoel in de huidplooi bij de testikels verdwijnt na enige dagen gebruik. Lidteken van wond aan arm ( gestoten aan scherpe rand) geneest mooi. Ik heb n.l een zeer dunne huid en denk dat de crème nog vaak van pas kan komen.

12 maanden geleden
Ingrid
GeverifieerdGeverifieerd
4/5

Gebruikt bij klachten in het kader van rosacea. Had toevallig ook last van mijn tennisarm, maar kon een positief effect van de creme voor deze aandoening niet ontdekken. Minder rode plekjes en andere oneffenheden in het gezicht. 1 a 2 keer per dag.

1 jaar geleden
Anoniem
GeverifieerdGeverifieerd
4/5

Gebruikt bij tennisarm. Armen worden rustiger, minder pijn. 2 tot 3 x per dag.

1 jaar geleden
Wilco Keur
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Qiino crème voor mijn schoonvader (80+) gekocht die al maanden last had van winterhanden. Het bestaan van Qiino wist ik via de krant en social media. De eerste keer begon hij de eerste 4 uur ieder uur dunnetjes te smeren en kreeg hij weer warme vingers. Super blij is hij ermee! Nu smeert hij iedere dag wanneer nodig (en vooral na de handafwas, want dan was je het meeste van het goede er weer vanaf). Eindelijk een oplossing voor winterhanden. Top!

1 jaar geleden
Frédérique van de Burgt
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

We gebruiken in ons gezin jullie crème voor verschillende doeleinden. Mijn zoon gebruikt deze voor zijn acne ( iedere avond) Verder wordt ie gebruikt v wintervoeten ( 2 x per dag) en eczeem ( wisselend gebruik). De crème die niet vet is gebruik ik zelfs af en toe als dagcreme. We zijn er echt zeer tevreden over.

1 jaar geleden
Anja
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Psoriasis en jeuk

1 jaar geleden
pg schreurs
GeverifieerdGeverifieerd
3/5

Gebruikt voor wintervoeten. Gering effekt op de zwelling en jeuk. Vier tot zes keer per dag

1 jaar geleden
Ivo Wetzels
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Ik heb de crème gebruikt voor de bestrijding van psoriasis aan mijn knieën. Het vel was donkerder gekleurd dan het overige vel met aan één knie een grijze, droge vlek. De eerste week heb ik tweemaal daags gesmeerd, daarna alleen ‘s avonds. Nu, exact vier weken later is het vel nagenoeg gelijk van kleur met de rest en de grijze vlek is weg. Ik slik daarnaast de qiino capsules.

2 jaar geleden
Hans v.
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Vorige winter voor het eerst gebruikt voor winterhanden (waarschijnlijk Corona-gerelateerd). Het was heel hevig. Gelezen over Qiino in de krant. Meteen besteld en meerdere keren per dag gesmeerd. Langzaam werd alles beter (ca. 1 maand) en verdwenen de symptomen. Enkele weken geleden kreeg ik weer uitslag en heb meteen 2 tubes besteld. De eerste is nu half op (2xper dag) en de winterhanden zijn nu al genezen. Ik blijf deze winter smeren. Uitstekend resultaat!

2 jaar geleden
Ger
GeverifieerdGeverifieerd
5/5

Gebruikt bij eczeem, effect: verminderde, één keer per dag.

2 jaar geleden

Qiino After is een cosmetisch product. Daardoor mogen we maar een beperkt aantal gezondheidsclaims hanteren. Een claim geeft aan waarvoor een product gebruikt kan worden. 

Wel is bekend uit wetenschappelijke literatuur dat Nitric Oxide een positief effect heeft op verschillende huidaandoeningen. Maar om die link te leggen met Qiino After dient eerst onderzoek plaats te vinden. Zover zijn we nog niet.

Qiino After is sinds 2021 op de markt. Vanaf die tijd hebben we klanten gevraagd waarvoor ze de crème hebben gebruikt en wat het effect hiervan was. Zij zijn in zekere zin onze ‘burgerwetenschappers’. Dit heeft veel kennis opgeleverd.

Meer weten?

bekijk alle ervaringen

Blog

Bekijk alle posts

Veelgestelde vragen

Wat maakt Qiino After bijzonder?

Qiino After is uniek omdat het Qinino™ bevat. Qinino™ is een gepatenteerd ingrediënt dat bestaat uit twee natuurlijke stoffen: chitosan en nitraat. Deze stoffen bevorderen de groei van goede bacteriën op de huid en worden daarom prebiotica genoemd. Doordat de groei van goede bacteriën gestimuleerd wordt, kan het microbioom op de huid weer in balans komen.  
 
Daarnaast heeft Qinino™ een postbiotische werking. Postbiotica zijn de stoffen die geproduceerd worden door goede bacteriën. In het geval van Qinino™ worden goede bacteriën gestimuleerd om nitraat om te zetten in de stof nitriet. In de huid wordt nitriet vervolgens omgezet in NO (Nitric Oxide), wat een zeer sterk antioxidant is.
 
Door zowel het microbioom als de aanwezigheid van antioxidanten te stimuleren, zorgt Qiino crème voor een huid die weer in balans is.

Bestaat er al wetenschappelijk bewijs?

Qiino After is zeer recent op de markt gekomen. Er is nog geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de crème. Uiteraard is Qiino After een veilig product en voldoet het aan de Europsese regelgeving voor cosmetica.

Naast de anekdotische bewijsvoering is er veel wetenschappelijke literatuur te vinden over de verschillende ingrediënten van Qiino After. Hierbij gaat het over de werking van Nitric Oxide (NO), chitosan, het microbioom in de huid en over de symbiose tussen mens en bacterie. Relevante informatie hierover publiceren we in ons blog

Is Qiino After een natuurlijk product?

Qiino After bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Het unieke Qinino™ ingrediënt bestaat uit chitosan en nitraat, beide natuurlijke stoffen. Chitosan is vaak afkomstig van schelpdieren, in het geval van de Qinino™ wordt gebruikgemaakt van champignons. De verdere samenstelling van de crème bestaat uit ondersteunende, natuurlijke stoffen. Daarmee is Qiino After ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Qiino After bevat geen levende bacteriën.

Uit welke ingrediënten bestaat de Qiino After?

Aqua (oplosmiddel), Helianthus Annuus Seed Oil (vulmiddel), Polyglyceryl-6 Stearate (mengstof), Butyrospermum Parkii Butter (verzachtend), Magnesium Stearate (smeerbaarheid), Citric Acid (zuurgraad), Cetearyl Alcohol (consistentie), Glyceryl Stearate (stabilisator), Chitosan Nitrate (Qinino), Polyglyceryl-6 Behenate (mengstof), Lonicera Japonica Flower Extract (conserveermiddel), Lonicera Caprifolium Flower Extract (conserveermiddel), Disodium Phosphate (buffer).

Wanneer kan ik het beste Qiino After gebruiken?

Qiino After is te gebruiken bij (aanhoudende) huidklachten zoals een jeukende, rode, schrale of geïrriteerde huid. Daarnaast kan het worden gebruikt voor lipblaasjes. Zoals alle cosmetica dient ook Qiino After niet gebruikt te worden op open wonden. Klik hier om te lezen waar anderen Qiino After zoal voor gebruiken. 

Is Qiino After geschikt voor kinderen?

Ja, Qiino After kan vanaf 3 jaar worden gebruikt. 

Geeft Qiino After bijwerkingen?

Voor zover bekend geeft Qiino After geen bijwerkingen. Bij allergie voor een van de ingrediënten adviseren we het gebruik van de crème te staken.

Geeft Qiino After bijwerkingen?

Voor zover bekend geeft Qiino After geen bijwerkingen. Bij allergie voor een van de ingrediënten adviseren we het gebruik van de crème te staken.

Hoe vaak kan ik Qiino After gebruiken?

Qiino After kan zonder problemen meerdere malen per dag dun worden aangebracht. Het is zelfs te adviseren in het geval van bijvoorbeeld een lipblaasje de crème frequent aan te brengen (6 tot 8 keer per dag). 

Nieuwsbrief

Ontdek jouw smeercase hier!
Ontdek jouw smeercase hier!
Winkelmand
Wat onze klanten zeggen
248 beoordelingen